Απεργια Πεμπτη / Το blog του Ληξουριου : Απριλίου 2019 : Απεργία μμμ αύριο πέμπτη 18/11:

Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες.

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . ΟΠΕΚΕΠΕ: Χαμός με την πληρωμή που έσπασε σε 4 δόσεις
ΟΠΕΚΕΠΕ: Χαμός με την πληρωμή που έσπασε σε 4 δόσεις from images32.inewsgr.com
Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη.

Απεργία μμμ αύριο πέμπτη 18/11:

Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Απεργία μμμ αύριο πέμπτη 18/11: Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη.

Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Απεργία μμμ αύριο πέμπτη 18/11: Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία.

Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τζόκερ Κλήρωση 1/7/2021: Τζαπ Ποτ - Οι τυχεροί αριθμοί
Τζόκερ Κλήρωση 1/7/2021: Τζαπ Ποτ - Οι τυχεροί αριθμοί from images32.inewsgr.com
Απεργία μμμ αύριο πέμπτη 18/11: Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία.

Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του .

Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Απεργία μμμ αύριο πέμπτη 18/11: Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου.

Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου .

Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Î
Î"ιακοπή νερού την Πέμπτη σε Î'ραχωβίτικα, Περιβόλα και σε from images32.inewsgr.com
Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία. Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα .

Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου.

Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Ο τραγικός θάνατος του 41χρονου εργοδηγού στον ησαπ χτες, ωθεί τους εργαζόμενους στα μμμ να τραβήξουν χειρόφρενο την πέμπτη. Πραγματοποιούμε την πέμπτη 18/11/21 24ωρη απεργία για να αποχαιρετήσουμε τον συνάδελφό μας και απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στις αιτίες του . Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου . Απεργία μμμ αύριο πέμπτη 18/11: Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν την πέμπτη 18 νοεμβρίου τα σωματεία εργαζομένων της στασυ ζητώντας μέτρα προστασίας μετά το το δυστύχημα . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Δεν θα ισχύει την πέμπτη (18/11) ο δακτύλιος στην αθήνα, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, λόγω της απεργίας στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αύριο, δεν υπάρχουν καταχωρημενες απεργίες. Ηλεκτρικός (γραμμή 1 μετρό) 24ωρη απεργία.

Απεργια Πεμπτη / Το blog του Ληξουριου : Î'πριλίου 2019 : Απεργία μμμ αύριο πέμπτη 18/11:. Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής . Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι της στα.συ (ηλεκτρικός, μετρό, τραμ) την πέμπτη 18 νοεμβρίου. Χειρόφρενο τραβούν αύριο πέμπτη το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εργοδηγό που σκοτώθηκε την τρίτη στον . Απεργία μμμ αύριο πέμπτη 18/11: Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου .

Διακηρυξη απεργιασ 10 ιουνιου 2021 συνεδρίασε σήμερα η ολομέλεια της διοίκησης της γσεε και έλαβε απόφαση για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής  απεργια. Mε 24ωρη απεργία προχωρούν την πέμπτη 18/11 οι εργαζόμενοι στη στασυ διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο του συναδέλφου τους στον ησαπ πέτρου .